SZEMÉLYEK AZ OKOSELEFÁNT MÖGÖTT

Képek és szavak, csak a legjobbaktól, a te gyermekednek!

Annak érdekében, hogy mindig új kalandokat élhessen át a kis hősöd, a legjobb írókkal és illusztrátorokkal dolgozunk együtt, akik folyamatosan új csodálatos történetekkel rukkolnak elő nektek, hogy az együtt töltött idő vidám és tartalmas legyen!

Az OKOSelefánt könyvek célja nem csak a szórakoztatás. Ezek a történetek segítenek gyermeked egészséges fejlődésében, elősegíti az iskolai kihívások könnyebb legyőzését.

Az OKOSelefánt család

Mielőtt gyermeked arcára mosolyt csalnak a személyre szabott OKOSelefánt könyvek, rengeteg ember dolgozik rajta. Már a témák kiválasztása is csapatmunka. Ezt követően írók, illusztrátorok öntik az ötletet formába. Mielőtt nyomdába kerülhet egy könyv, rengeteg finomításon esnik át. Ha minden tesztnek megfelelt, jöhet a technikai előkészítés/tesztnyomtatás a kimondottan az OKOSelefánt könyvek elkészítésére létrehozott nyomdában. Kellesz hozzá te is, aki bizalmat szavazol nekünk. Kollégáink mindent megtesznek annak érdekében, hogy te lehess a legbüszkébb ajándékozó!

Petrikovics Edit

Edit a történeteink zömének a lelke. Természetes írásmódja, remek humora fűszerezi meg az OKOSelefánt könyveket. 2002-ben végzett az ELTE Bölcsészettudományi Karának Skandinavisztika szakán, számos norvég, dán svéd szépirodalmi, valamint gyermek- és ifjúsági irodalmi mű fordítója. Szívügyének érzi az olvasás megszerettetését, így -bár az egyik legfoglalkoztatottabb műfordító- az indulástól kezdve nagy örömmel vesz részt az Okoselefánt csapatának munkájában.
Köszönjük Edit!

Schreiner Tamás

(Tulajdonos)
Azok közé tartozom, akik nagyon szeretnek ajándékozni. Azok közé is, akik sokat olvasnak. További klub, ahová tagságim van:
“jaj mit vegyek ajándékba az unokaöcsémnek, unokahúgomnak, barátom gyermekének?!”
Ezek egybe gyúrva segítették az okoselefant.hu létrejöttét. Én már tudom, milyen a legmenőbb ajándékozónak lenni!

Schreiner Balázs

(Tulajdonos)
A kislányaim nagyon szerették, ha mesét olvastunk nekik, de ennél is jobban kedvelték, ha olyan történetet rögtönöztünk, amiben ők is szerepelnek. Látva az ő örömüket azt szerettük volna, hogy bármelyik gyerek átélhesse, hogy ő a történet főhőse. Így repülhet a képzelet szárnyán egy hercegnő bőrébe bújva, lehet az állatok megmentője, vagy kereshet legendás kincset. Nézd meg te is hogyan csillog egy gyerkőc szeme, amikor Ő a hős!