Gyakori kérdések

MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATBAN

1. Mikor kapom meg a megrendelt könyvet?
- Minden könyv külön-külön, az igényed szerint készül, így az elkészítés időbe telik. Kifizetést követőn 8 munkanap míg elkészül a könyv és átveheted. Egyes átvételi módok esetén ez lehet hosszabb. Ilyen például a nemzetközi szállítás, vagy a FOXpost automaták telítődése. 
Karácsonyi időszakban annyit módosul mindez, hogy amíg a weboldalon azt látod, hogy Karácsony előtt odaér, akkor akkor is megkapod, ha már kevesebb mint 8 mukanap van Karácsonyig.

2. Hány szereplőt adhatok a történetekhez?
- Minden könyv termékoldalán található adatokat lehet megadni. Minden név mezőben 1 név szerepelhet. Ezektől sajnos nem tudunk eltérni. 
Ha esetleg nem tudsz barátnak megadni senkit, akkor egy tetszőleges nevet írj oda!

3. A főszereplő teljes neve szerepel a történetben?
- A történetben becenevet, utónevet javaslunk megadni. Azt lrdemes, ahogy a való életben is szólítod a szereplőt. Ha ragaszkodsz hozzá, meg lehet adni a teljes nevet, de akkor a történet végig teljes nevén fogja szólítani az adott szereplőt.
- Mondókás könyvekben lehetőség van a címbe megadni a teljes nevet, a mondókába pedig az utó- vagy becenevet.

4. Több fotót is lehet a könyvbe nyomtatni? Akár extra díj ellenében?
- Ez nem megoldható. Ha több fotót tennél a könyvbe, akkor készíts 1db montázst, és azt töltsd fel rendeléskor.
- A fotó a könyv cím előtti belső oldalába kerül bele.

5. Testvéreket is meg lehet adni a könyvekben?
- A személyre szabott könyveknek nem a valóság megjelenítése a céljuk. Pont ellenkezőleg. Az a cél, hogy az olvasó/hallgató kiszakadjon a mindennapokból, és a képzelet szárnyán szálljon. Testvéreket is megadhatsz mint szereplők, de a történet barátként fog hivatkozni rájuk.

6. Mit írjak a település rubrikába?
- Mindenképp településnevet javaslunk (város, falu, község...). Akár ahol lakik a főhős vagy ahol szeret lenni (nagyszülő faluja, nyaralóhely...). Nem javaslunk fantázianeveket (pl. tündérkert), kontinenseket, tavakat, tengereket...

7. Honnan tudok kedvezménykupont kapni?
- Kedvezményekért maradj velünk kapcsolatban minél több felületen, így jobb eséllyel fogod ki az akciókat. Facebook, Instagram, hírlevél... 
- A könyvek árát a magas minőségük és a munkaigényességük ellenére igyekszünk alacsonyan tartani, így termékkedvezmény a könyvekbe nem  fér bele. Egyéb termékeink esetén gyakoribb.
 

PROBLÉMA MERÜLT FEL?

1. Probléma esetén mi a teendő?
- Ha minőségi problémád akadt, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk megoldani. Kapcsolat: https://okoselefant.hu/kapcsolat/

 
 
 

NEMZETKÖZI SZÁLLÍTÁS

1. Melyik országokba lehetséges a szállítás?
- A lehetséges szállítási országokat itt találod: https://okoselefant.hu/okoselefant-szemelyre-szabott-konyv-szallitas/#aszf49