UTAZÁS A NÉGY KIRÁLYNŐ MESEBELI ORSZÁGÁBAN

Leírás

Egy igazán eredeti történet, melyben Ibolya tündér vezeti végig a négy évszak királyságain a főhőst és barátját. Kalandok, új barátok, várják őket ebben a szép történetben. Kicsoda Bumbác? Miért kell segíteni Almamanónak? Minden kiderül a meséből! A könyv ideális az első önálló olvasási élmény megszerzéséhez.

LÁNYoknak ajánljuk.
Megadható: főhős neve, barátja, helyszín, személyes üzenet, fotó

FordításPetrikovics Edit
Korosztály:6-9 éves
Oldalszám37
FormátumA4, 20x30cm (kemény borítós)
Szállítás:►10 munkanap
ISBN:978-80-7605-031-0
 
(4 vásárlói értékelés)

 

Egy kedves lila tündér vezeti izgalmas kalandokon át a főhőst. Irány a négy királyság, ahol kislányod szereplésével fantasztikus történet kezdődik.

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főszereplő csak LÁNY lehet: Írd be az általad választott főszereplő kislány nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod.

Főhős társa (LÁNY vagy FIÚ): Írd be az általad választott mellékszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. A történetben barátok lesznek. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítják egymást.

A történetben szereplő település: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (város, falu, község) Más jellegű helyszínek nem illenek a történetbe. Ha mást adsz meg, természetesen mi azt tesszük a történetbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd. Ne használj ' (aposztróf) karaktert, mert az az utáni szövegrész nem kerül bele a könyvbe.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!
▼AKCIÓ!▼

5 .990 Ft (ÁFÁ-val)

UTAZÁS A NÉGY KIRÁLYNŐ MESEBELI ORSZÁGÁBAN termékről 4 értékelés

 1. Noémi

  A hét éves lányomat teljesen elvarázsolta! Kedves a történet és nagyon szépek a képek!

 2. pálffy judit

  Egy nagyon szép ötletes ajándék amit örömmel olvashat az unokám.

 3. Domin Mónika

  Kedves ès szeretetteljes a történet,nagyon szèp az illusztráció! Ajándèknak és saját részre is ideális. A vártnál hamarabban elkészült a rendelés, az ügyfèlszolgálat is nagyon kèszsèges!

 4. Tasi Krisztina (megerősített tulajdonos)

  Tökéletes ajándék! Szépen illusztrált könyv, a történet is aranyos. A betűtípus és a betűméret is tökéletes egy kezdő olvasó számára. A kislányom nagyon meghatódott, amikor meglátta a könyvbe nyomtatott fotón önmagát és a barátnőjét. Kedvenc könyv lett, amit nagy becsben tart.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük