ROBIN

Leírás

Gyermeked a főhős a történetben, ahol négy jóbarát egy hihetetlen teremtéssel, Robinnal találkozik. Honnan indul a szivárvány? Mit rejt a gömbvillám? Lehet repülni a város felett? Minden kiderül a letehetetlen könyvből! Kisiskolásoknak ideális olvasás gyakorlásához.

LÁNYoknak, és FIÚknak.

Megadható: főhős neve, helyszín, személyes üzenet, fotó.

Korosztály6-12 éves
FordításPetrikovics Edit
Oldalszám37
FormátumA4, ~20x30cm (kemény borítós)
Szállítás:►10 munkanap
ISBN:978-80-7605-043-3
 
(1 vásárlói értékelés)

 

Varázslattal és barátsággal teli történet Robinnal. Ne lepődj meg, ha gyermeked a könyv elolvasása megszereti a viharos időjárást…

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db név)

Főhős társa: Írd be az általad választott mellékszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. A történetben barátok lesznek. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítják egymást. (1db)

A történetben szereplő település: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (város, falu, község) A történetek ilyen típusú helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd. Ne használj ' (aposztróf) karaktert, mert az az utáni szövegrész nem kerül bele a könyvbe.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!
▼AKCIÓ!▼

5 .990 Ft (ÁFÁ-val)

ROBIN termékről 1 értékelés

  1. Timea (megerősített tulajdonos)

    A fiamnak nagyon tettszett, hogy ő a könyv főszereplője, és a legjobb barátja is vele van benne. A fényképüktől igazán egyedi lett. A történet is kedves, aranyos, végig lekötötte a gyereket.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük