MÉLISSA

Leírás

A jóbarátok imádják a lovakat, ezért örömmel segítenek a helyi lovardában. Egy nap érkezik egy külföldi lány. Hogyan fogadják? Sikerül megmenteni az elkóborolt lovat, Melissát? Mi lesz a sebesült pónival? Kiderül a történetből, melyben gyermeked, a könyv főhőse valóságközeli történetben tapasztalja meg, hogy milyen segíteni, gondoskodni.
LÁNYoknak és FIÚknak ajánljuk.

Megadható: főhős neve, barátja, helyszín, személyes üzenet, fotó

FordításPetrikovics Edit
Oldalszám37
FormátumA4, 20X30cm (kemény borítós)
Szállítás:►10 munkanap
ISBN:978-80-7605-031-0
 
(1 vásárlói értékelés)

 

A lovak lenyűgöző állatok. Nem csoda, hogy a legtöbb embert elbűvölik. Hát még a gyerekeket!

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db név)

Főhős társa: Írd be az általad választott mellékszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. A történetben barátok lesznek. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítják egymást. (1db)

A történetben szereplő település: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (város, falu, község) A történetek ilyen típusú helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd. Ne használj ' (aposztróf) karaktert, mert az az utáni szövegrész nem kerül bele a könyvbe.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!
▼AKCIÓ!▼

5 .990 Ft (ÁFÁ-val)

MÉLISSA termékről 1 értékelés

  1. Vincze Jánosné

    Nagyon ötletes.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük