JURASSIC

Leírás

Ez a történet a dinó rajongóknak kötelező. Gyermeked és barátja is tagja annak a kis társaságnak, akik egy őslény tojását titokban hazaviszik. Sejthető, hogy ebből elég sok érdekes helyzet alakul. Mi kel ki a tojásból? Sikerül e a magányos dinónak párt találni? Minden kiderül ebből a történetből. A főhős a gyermeked!

Korosztály10-12 éves
FordításPetrikovics Edit
Oldalszám37
FormátumA4, ~20x30cm (kemény borítós)
Szállítás:10 munkanap
ISBN:978-80-7605-071-6
 
(4 vásárlói értékelés)

 

Mit szólnál hozzá, a gyermeked egy őslényt nevelgetne az otthonotokban?
Ezt a kalandot élhetitek át ebben a könyvben.

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db név)

Főhős társa: Írd be az általad választott mellékszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. A történetben barátok lesznek. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítják egymást. (1db)

A történetben szereplő helység: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (város, falu, község) A történetek ilyen típusú helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!

5 .490 Ft (ÁFÁ-val)

JURASSIC termékről 4 értékelés

  1. Bodor Tímea

  2. Patakiné K. Mónika

    Nagyon jónak látom!

  3. Patakiné K. Mónika

    Nagyon érdekes, tetszik !

  4. Kovács I.

    Szuper jó könyv, a fiam le se tette addig míg el nem olvasta!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük