EGY KALÓZ NAPLÓJA

Leírás

Vajon izgalmas lenne kalóznak lenni? …vagy jobb a becsületes utat választani? Ez az izgalmas személyre szóló történet elárulja gyermekednek, hogy melyik a helyes út.

Fiúknak és lányoknak ajánljuk.

Korosztály 8-12 éves
Fordítás Petrikovics Edit
Oldalszám 37
Méret A4 ~ 20*30cm  (kemény borítós)
Szállítás: 10 munkanap
ISBN: 978-80-7605-099-0

 

 

 

Vajon izgalmas lenne kalóznak lenni? …vagy jobb a becsületes utat választani? Ez a személyre szóló könyv választ ad minderre.

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db)

A történetben szereplő helység: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (1db város, -falu, -község) A történetek ilyen jellegű helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd.

A könyvbe nyomtatott fotó +690,- Ft .
A történet előtt, a könyv egyik belső oldalára nyomtatjuk a fotót.
Bármilyen fotó lehet. A tröténet előtti egyik belső oldalon fog megjelenni. (Nem közvetlen része a történetnek.)
Egy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!

5 .190 Ft (ÁFÁ-val)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EGY KALÓZ NAPLÓJA” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük