EGY FELFEDEZŐ NAPLÓJA

Leírás

Ki ne szeretne hajóskapitány lenni?

Még ennél is jobb egy izgalmas expedíció résztvevőjének lenni! Egy nagy sarkvidéki kaland vár gyermekedre ebben a gyönyörűen illusztrál izgalmas névre szóló könyvben.

Kezdő olvasóknak is letehetetlen kaland!

Fiúknak és lányoknak ajánljuk.

Korosztály8-12 éves
FordításPetrikovics Edit
Oldalszám37
MéretA4 ~ 20*30cm  (kemény borítós)
Szállítás:►10 munkanap
ISBN:978-80-7605-070-9

 

 

 
(3 vásárlói értékelés)

Gyermeked és jó barátja kipróbálnak egy csónakot. A csíny egy kicsit félresiklik, és az Északi-sarkon kötnek ki. Ez nem csak izgalmasnak ígérkezik, hanem az is lesz!

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db név)

Főhős társa: Írd be az általad választott mellékszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. A történetben barátok lesznek. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítják egymást. (1db)

A történetben szereplő település: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (város, falu, község) A történetek ilyen típusú helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd. Ne használj ' (aposztróf) karaktert, mert az az utáni szövegrész nem kerül bele a könyvbe.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!
▼AKCIÓ!▼

5 .990 Ft (ÁFÁ-val)

EGY FELFEDEZŐ NAPLÓJA termékről 3 értékelés

  1. Fellegi Annamária

    Nagyon tetszik a könyv témája

  2. Meleg Istvánné

    Tetszik könyv témája.

  3. Mátyás Erika

    A megrendelt könyv szépen csomagolva, időben megérkezett. Szép a könyv szövege, a megajándékozottról szól, így kedvet csinál az olvasáshoz.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük