Az elveszett történetek háza

Leírás

Gyermeked és legjobb barátja, vagy barátnője egy takarítást vállal ebben a mesében. A régi poros ház egy utazó lakhelye volt. A házban az ő történetei maradtak meg, de a kalandok most kapnak egy második esélyt, hogy valaki újra átélje őket. Legyen a gyermeked a főszereplő! Letehetetlen könyv, gyönyörű illusztrációkkal.

Korosztály7-12 éves
FordításPalatinus Lili
Oldalszám37
MéretA4 ~ 20*30cm  (kemény borítós)
Szállítás:►10 munkanap
ISBN:978-80-7605-072-3
 
(1 vásárlói értékelés)

Lehetséges egyetlen nap alatt bejárni a dzsungelt, kalandozni havas tájakon és felkeresni Ausztráliát? Gyermekednek igen: ebben a történetben mindez megtörténik!

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db név)

Főhős társa: Írd be az általad választott mellékszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. A történetben barátok lesznek. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítják egymást. (1db)

A történetben szereplő település: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (város, falu, község) A történetek ilyen típusú helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd. Ne használj ' (aposztróf) karaktert, mert az az utáni szövegrész nem kerül bele a könyvbe.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!
▼AKCIÓ!▼

5 .990 Ft (ÁFÁ-val)

Az elveszett történetek háza termékről 1 értékelés

  1. Mátyás Erika

    Igazi kedvcsináló könyv az olvasáshoz. A szókincse közel áll a gyerekekhez, könnyen érthető, gördülékeny.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük