AFRIKA

Leírás

5990,- Ft

A képzelet szárnyán bárhová elrepülhet egy gyermek. Ebben a mesében zsiráf, víziló, antilop és más afrikai állatok lesznek gyermeked társai egy remek kalandban. Egy új barát lép a színre: a kis kék elefánt, akivel a FARM című történetben újabb kalandok várják a főhősödet.

Tedd személyessé ezt a könyvet! KATT IDE!

LÁNYoknak, és FIÚknak.
Megadható: főhős neve, helyszín, személyes üzenet, fotó

FordításPetrikovics Edit
Korosztály:2-6 éves
Oldalszám37
FormátumA4, 20x30cm (kemény borítós)
Szállítás:►10 munkanap
ISBN:978-80-7605-046-4

 

 

Az izgalmas történet Afrikába repíti az főhőst, ahol megismerkedik a kontinens egzotikus állataival, és új barátra lel.

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db)

A történetben szereplő település: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (1db város, -falu, -község) A történetek ilyen jellegű helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd. Ne használj ' (aposztróf) karaktert, mert az az utáni szövegrész nem kerül bele a könyvbe.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!
▼AKCIÓ!▼

5 .990 Ft (ÁFÁ-val)