A KROKODIL, AKI NEM TUDOTT SÍRNI

Leírás

Egy ifjú krokodil nem képes igazi krokodil könnyeket hullajtani, ami bizony baj… Megoldást keresve a dzsungelbe indul, ahol találkozik gyermekeddel. Vajon miképp segíthetnek egymásnak? Hogy kapcsolódik be a kalandokba egy félős kismajom? Kiderül ebből a bájos történetből, ami megtanít arra, hogy a könnyek vidámak is lehetnek.LÁNYoknak vagy FIÚknak ajánljuk.
Megadható: főhős neve, helyszín, személyes üzenet, fotó

Korosztály4-10 éves
FordításPetrikovics Edit
Oldalszám37
FormátumA4, ~20x30cm (kemény borítós)
Szállítás:►10 munkanap
ISBN:978-80-7605-049-5
 
(2 vásárlói értékelés)

 

Miért baj az, ha egy kis krokodil nem tud könnyeket hullajtani? Kiderül ebből a nagyon kedves történetből, gyermeked főszereplésével.

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db)

A történetben szereplő település: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (1db város, -falu, -község) A történetek ilyen jellegű helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd. Ne használj ' (aposztróf) karaktert, mert az az utáni szövegrész nem kerül bele a könyvbe.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!
▼AKCIÓ!▼

5 .990 Ft (ÁFÁ-val)

A KROKODIL, AKI NEM TUDOTT SÍRNI termékről 2 értékelés

  1. Noémi

    Nagyon jó lett a könyv és cuki a történet! Még felnőtt fejjel is érdekes nyomtatásba látni a kisfiam nevét. Azt sajnálom, hogy a borítón nincs a címbe belefoglalva a név, csak belül.

  2. Blanka Veresová

    Nagyon szépen köszönöm a könyveket (3dbot rendeltem), fantasztikus látni a fiam nevét a könyvekben. Igazi egyedi ajándék. Sok sikert kívánok további munkájukoz.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük