A KIS CSILLAG SZÁMOLNI TANUL

Leírás

Ez az interaktív könyv egy kedves történettel segít tízig számolni a kicsiknek. A könyv főszereplőjét Te adod meg nekünk. Szükség is lesz egy okos főhősre, mert a csillagképéből kiesett kis csillag csak az ő segítségével talál ismét haza. Közben megismerkednek a csillagképekkel:  a pontos Mérleggel, a gyors Göncöllel, a csintalan Perseidákkal.

Az író, Hana Muchová többszörösen díjazott, méltán híres írónő remek könyvet alkotott, melynek gyermeked lesz a főszereplője!

 

Korosztály 3-6 éves
Fordítás Petrikovics Edit
Oldalszám 37
Méret A4 ~ 20*30cm  (kemény borítós)
Szállítás: 10 munkanap
ISBN: 978-80-7605-069-3
 

 

Egy aranyos kis csillag kipottyan a csillagképéből. Épp a főszereplő, azaz gyermeked szobájába! Csak úgy talál vissza, ha a főhős segít a számolásban.

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db)

A történetben szereplő helység: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (1db város, -falu, -község) A történetek ilyen jellegű helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd.

A könyvbe nyomtatott fotó +690,- Ft .
A történet előtt, a könyv egyik belső oldalára nyomtatjuk a fotót.
Bármilyen fotó lehet. A tröténet előtti egyik belső oldalon fog megjelenni. (Nem közvetlen része a történetnek.)
Egy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!

5 .190 Ft (ÁFÁ-val)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A KIS CSILLAG SZÁMOLNI TANUL” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük