személyre szabott könyvszemélyre szabott könyv
személyre szabott könyv
személyre szabott könyv

A KIS CSILLAG SZÁMOLNI TANUL

Leírás

Ez az interaktív könyv egy kedves történettel segít tízig számolni a kicsiknek. A könyv főszereplőjét Te adod meg nekünk. Szükség is lesz egy okos főhősre, mert a csillagképéből kiesett kis csillag csak az ő segítségével talál ismét haza. Közben megismerkednek a csillagképekkel:  a pontos Mérleggel, a gyors Göncöllel, a csintalan Perseidákkal.

Az író, Hana Muchová többszörösen díjazott, méltán híres írónő remek könyvet alkotott, melynek gyermeked lesz a főszereplője!

 

Korosztály3-6 éves
FordításPetrikovics Edit
Oldalszám37
MéretA4 ~ 20*30cm  (kemény borítós)
Szállítás:►10 munkanap
ISBN:978-80-7605-069-3
 
(2 vásárlói értékelés)

 

Egy aranyos kis csillag kipottyan a csillagképéből. Épp a főszereplő, azaz gyermeked szobájába! Csak úgy talál vissza, ha a főhős segít a számolásban.

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főhős: Írd be az általad választott főszereplő nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod. (1db)

A történetben szereplő település: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (1db város, -falu, -község) A történetek ilyen jellegű helységekre íródtak. Ha mást adsz meg, mi azt tesszük a könyvbe, de nem javasoljuk.

Személyes üzenet: Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd. Ne használj ' (aposztróf) karaktert, mert az az utáni szövegrész nem kerül bele a könyvbe.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!
▼AKCIÓ!▼

5 .990 Ft (ÁFÁ-val)

A KIS CSILLAG SZÁMOLNI TANUL termékről 2 értékelés

  1. Mátyás Erika

    Köszönjük a szépen összeállított csomagot. A könyv nagyon szép, az illusztrációk igényesek, a történet bájos. A fordító munkájának köszönhetően még a matematikai kifejezések (pld. összeg) is pontosak, szakszerűek, ami természetesen nem is követelmény egy éppen számolni tanuló gyereknek írott könyvben. Várjuk a hasonlóan igényes, személyre szabott könyveket. Sok sikert a munkájukhoz! Mátyás Erika és Ákos

  2. Mátyás Erika

    Kitűnő könyv, bájos a történet. A fordítás nagyon precíz, még a matematikai szakkifejezések (pld.összeg) használata is pontos. Gratulálok az alkotóknak!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük