7 HERCEGNŐ

Leírás

Vegye fel szép új ruháját a főhős, aki a megajándékozott kislány. A történet keretét a főhős és barátnője tanulságos esete adja.

A mágikus ajtón túli mesevilágban megismerkedik  hét hercegnővel, akiket nem csak korona és ruha, de néhány rossz tulajdonság is “ékesít”. Tanulságos és nagyon vicces kalandokon keresztül kislányod megismeri az igazi barátság erejét! A könyv izgalmas történeten keresztül fejleszti gyermeked olvasási készségét.

Mindkét szereplő lány.
Megadható: főhős neve, -barátja, helyszín, személyes üzenet, fotó

4-10 éves korig
Fordítás:Petrikovics Edit
Oldalszám:37
Formátum:A4 ~20x30cm (kemény borítós)
Szállítás:►10 munkanap
ISBN: 978-80-7605-029-7

 

 
(1 vásárlói értékelés)

 

Korona és szép ruha.
Öltöztesd fel hercegnődet ezzel a szép történettel!

TEDD SZEMÉLYESSÉ A TÖRTÉNETET!

Kérlek ügyelj az elgépelésekre, ékezetekre és a helyesírási hibákra! Az itt megadott adatok úgy kerülnek be a könyvbe ahogy megkapjuk. A nyomdai előkészítésnél igyekszünk kiszúrni az esetleges hibákat, de nem tudjuk garantálni, hogy ez mindig maradéktalanul sikerül. A könyvet utólag nem tudjuk javítani, csak újra elkészíteni teljes egészében.

Főszereplő csak LÁNY lehet: Írd be az általad választott főszereplő kislány nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. 1db nevet írj be, ne használj felsorolást. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítod.

Főhős társa (LÁNY)(1db nevet adj meg!): Írd be az általad választott mellékszereplő lány nevét úgy, ahogy a történetben szeretnéd olvasni. Ne használj felsorolást, 1db nevet adj meg! A történetben barátok lesznek. ►Javasolt: utónév, vagy olyan becenév, amin a hétöznapokban szólítják egymást.

A történetben szereplő település: Válassz egy olyan helységnevet, ami közel áll a főhőshöz (Ott lakik, szeret odautazni...). (város, falu, község) Más típusú hely megadása nem illik a történetbe.

Személyes üzenet: Ügyelj az elütésekre, és a helyesírási hibákra! Az üzenet úgy kerül a könyvbe, ahogy megkapjuk. Az üzenet a történet előtt, az egyik belső oldalon fog szerepelni. Olyan üzenetet javaslunk, amit a megajándékozott évek múlva is örömmel olvas majd. Ne használj ' (aposztróf) karaktert, mert az az utáni szövegrész nem kerül bele a könyvbe.

Fotó nyomtatása a könyvbe (+690,- Ft)
Smiley faceEgy ilyen hátizsák szép kiegészítője az óvodai/iskolai felszerelésnek!
▼AKCIÓ!▼

5 .990 Ft (ÁFÁ-val)

7 HERCEGNŐ termékről 1 értékelés

  1. Petrik Bea

    Nagyon jó könyv

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük