Okos elefánt
.


►Szállítás ►Fizetés ►KérdésekA kiszállítás 1.290,- Ft Magyarország területén.
A kézbesítést az MPL futárszolgálat végzi. MPL futárszolgálat
Ez a díj mennyiségtől, rendelési értéktől, súlytól függetlenül értendő, egy szállítási címre. Amennyiben több szállítási címre kéri, akkor címenként kell érteni a díjat.
Személyes átvétl ingyenes. Cím: Budapest IX. Bakáts tér 8. fsz. 4. (Csak átvételi pont.)

A következő fizetési módokat választhatja rendeléskor:

► Online bankkártyás fizetés az OTP Simplepay biztonságos rendszerén keresztül. OTP Simplepay
► Banki előre utalás: CIB 10702404-66762597-51100005

A fizetési módoknak nincs külön díja. A fizetési módokból a rendelési folyamat során választhatja ki az Önnek megfelelőt.
Miért nem lehet utánvéttel fizetni? A könyveket egyedileg Önnek, az Ön igényeinek megfelelően készítjük el. Minden egyes át nem vett könyv közvetlen kárt okozna nekünk. Ez a kár ugyanolyan költség, mint pl. a kollégáink bére, amit bele kellene kalkulálnunk a termékek árába, és ezt nem éreznénk igazságosnak a becsületes Ügyfelekre nézve.

Jelen vagyunk Facebook-on üzenhetsz ott is, de e-mailben vagy telefonon is elérhetőek vagyunk. KATTintson IDE!

A könyv teljesen személyre szabott. A történetekben folyamatosan nevén szólítja a könyv a főhőst. Azon történetekben, ahol meg lehet adni a barát nevét, vagy a helységnevet, természetesen ott is a történetben végig a megadott személy és/vagy helység szerepelnek.

Tehát NEM csak AZ TÖRTÉNIK, hogy a könyv elejébe belenyomtatjuk, hogy "Anna" a főhős, a barátja "Péterke" és képzeljük el, mintha a "Balatonnál" játszódna a történet.

Végig a megadott nevek szerepelnek a történetben, tehát a gyermek valóban FŐSZEREPLŐJE lesz a történetnek.

Mivel minden egyes könyvet nagy gonddal, egyedileg készítünk el, a szállítási idő a rendelés végösszegének beérkezésétől számított 2 hét.

A közelgő ünnep előtt 2 héttel leadott és kifizetett rendeléseket tudjuk ígérni, hogy feladjuk. Kérem vegye figyelembe, hogy ilyenkor a futárszolgálatok nagyon leterheltek, így a kézbesítés érdekében legyen a futár számára elérhető (telfonon is).

A befizetést követő 1 munkanapig van lehetőség lemondani egy megrendelést. Egy ilyen könyv elkészítése hosszú folyamat, ezért azonnal elkezdünk dolgozni rajta.

Törvény szerint az egyedileg rendelt, és -elkészített termékekre nem jár az elállási jog.

Az alábbi esetekben kérhet visszatérítést: -Hibás teljesítés. Nyomdai hiba, nem a megadott adatok alapján legyártott könyv, sérült termék...
-Megkésett szállítás. A rendelés ellenértékének beérkezését követő 10. munkanapon nem történik meg az első kézbesítési kísérlet a futár részéről.

Ha bármelyik fenti ok miatt nem tart igényt a könyvre, akkor visszafizetjük az árát, és vállaljuk a visszaszállítás költségét is. Ha ezek ellenére megtartja a könyvet, akkor egyeztetünk, és egyedi megállapodás alapján intézzük.

Minden történet leírásánál megtalálja, a nem szerinti ajánlásunkat.

A történetek jellegéből adódóan ez nem lehetséges. Ilyen esetben érdemes egyeztetni a barátok szüleivel, és ezt kérni ajándékba. Így több történetet olvashat a gyerkőc, és mindegyikben más-más barátja szerepel.

A grafika adott, ezen nem lehet változtatni. Van lehetőség a könyvek elejébe nyomtatni egy tetszőleges fotót. Ezt rendeléskor lehet kiválasztani a személyre szabási folyamatkor.

Ehhez jobb, ha ismeri a feldolgozási folyamat kezdeti lépéseit:

1. Minden könyv előkészítése azzal kezdődik, hogy ellenőrizzük a megadott adatokat.

2. Ezt követően mindenképp egyeztetünk Önnel telefonon, még akkor is, ha minden látszólag jó. Ezt azért tesszük mert még akkor is lehet benne elgépelés. (Pl. Mi azt látjuk, hogy az egyik szereplő "Pistu", az akár jó is lehet, de lehet, hogy "Pisti"-t szeretett volna.)

3. Egyeztetés után küldünk Önnek egy összesítést a megbeszélésről e-mail-ben. Ha ennek ellenére valami nem stimmel, akkor erre az e-mail-re válaszként 24 órán belül tehet észrevételt. Ha nem, akkor elfogadottnak tekintjük, és megkezdődik a nyomdai előkészítés.

(Ha nem érjük el telefonon, akkor egyből a 3. lépésre ugrunk, és akkor is van lehetőséged módosítani, ha valami nincs rendben.)

Mivel a könyvet teljesen személyre szabjuk, ezért nincs mód arra, hogy könyvesboltban elérhetővé tegyük.

Természetesen mehet a személyre szabott könyv egyenesen a megajándékozottnak.

A számlát a megadott e-mail címre küldjük, így nem kerül a megajándékozott kezébe..

© 2016 Minden jog fenntartva MODRY SLON s.r.o. Magyarországon kizárólagos forgalmazó Optimum Partners Kft.